Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

De Paperdork ambities van developer Erik

De Paperdork ambities van developer Erik

Deze maand geen column namens Marc, maar namens developer Erik. Want tja, geen Paperdork zonder Erik. En het is natuurlijk leuk om te lezen wie er naast Marc nog meer hard werken aan Paperdork. Erik woont in Leischendam met zijn vrouw en twee kinderen. Zijn gekste hobby? Bonsai bomen kweken. Wat? Ja echt! Al heeft hij daar nu met Paperdork en zijn kinderen even wat minder tijd voor 😉 Lees snel Erik’s column.

Ik & cijfers

Ik heb als ontwikkelaar zo mijn favoriete cijfers: de 0 en de 1 natuurlijk. Maar ook de overige cijfers zijn mij zeker bekend. In het verleden werkte ik bij Exact online. Je weet wel, die uitgebreide boekhoudsoftware voor grotere bedrijven. Deze wereld is dus zeker niet nieuw voor me. Ik ging er uiteindelijk weg omdat door de komst van de vele accountants de software uiteindelijk enorm complex is geworden. Dat is dus ook mijn doel voor Paperdork: keep it simple & clean. En met Marc als accountant in de buurt zal ik daar dus goed voor waken 😉

Mijn ontmoeting met Paperdork

Ik beheerde twee websites voor (jawel) een traktormuseum en een visvereniging. Ik had al langer het idee om meer te gaan ondernemen en bedacht zo dat ik wellicht een boekhoud- en/of administratiesysteem voor ledenadministratie kon gaan maken. Ik vind het enorm leuk om dingen te bouwen. Ik verdiepte me erin en zocht naar iets bestaands wat ik wellicht kon overnemen. Via Young Creators kwam ik uiteindelijk bij de oproep van Marc en Nikkie (oprichters van Paperdork) terecht. De oproep voor ontwikkelaar en mede-ondernemer paste precies in mijn straatje, ik was gelijk enthousiast. En ook tijdens de ontmoeting klikte het meteen. Het viel op dat Marc en Nikkie echte ondernemers zijn en dat ze goede ideëen hebben over wat Paperdork zou moeten worden. In lijn met mijn stijl: simpel en minimalistisch.

Paperdork developer Erik

Mijn passie voor ondernemen

Het fijne aan ondernemen vind ik de vrijheid. Zelf mijn dag indelen. Ik word er ook gewoon echt blij van om iets te bouwen. Natuurlijk heb ik ook een ultieme droom. Wanneer mijn zoontje naar de basisschool gaat zou ik hem heel graag willen kunnen brengen, de hele dag werken en hem ‘s middags weer kunnen ophalen. Dan kan ik ‘s avonds nog wat werk doen, en hebben we geen naschoolse opvang nodig. Gewoon echt helemaal vrij zijn. Ik heb het mijn vrienden wel eens verteld, maar zij geloven totaal niet in deze droom.

Toch mijn droom achterna

En toch ga ik ervoor. Ik heb onlangs mijn baan in loondienst bij een energieleverancier opgezegd om fulltime te kunnen ondernemen. Je merkt dat dingen in een groter bedrijf gewoon langzaam gaan. Dat staat in groot contrast met Paperdork. Hier gaat alles lekker snel, we zijn heel wendbaar. Daar krijg ik op dit moment energie van. Ik wil gewoon met volle focus flink aan Paperdork gaan ontwikkelen om er een nog groter succes van te maken. En natuurlijk om uiteindelijk mijn vrienden hun ongelijk te bewijzen en die ultieme droom te realiseren.

Mijn Paperdork ambitie

Op dit moment ben ik toch wel het meest trots op de grafiek die ik heb ontwikkeld in het resultatenscherm van Paperdork. Maar er zijn nog zoveel leuke dingen die gaan komen. De mobiele app wordt bijvoorbeeld een mooie uitdaging. Maar nog meer kijk ik uit naar de langere termijn waar we wellicht met een chatbot aan de slag gaan. Daar kun je echt coole dingen mee doen. Niet zo’n standaard irritante bot waar je niets aan hebt, maar echt een assistent. Een add-on service op je cijferbaas. Zo van: “Ik heb je aangifte er even bijgepakt, is dit akkoord zo?”. Ja, er zijn echt nog tal van mogelijkheden om Paperdork in de toekomst nóg beter te maken.

Plaats reactie