Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Detox van je boekhouding, focus op je onderneming

vaste cijferbaas (boekhouder) +
online boekhoudprogramma

Wil je een van onze cijferbazen spreken om te kijken of Paperdork iets voor jou is?
Vul je gegevens in en wij nemen contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Online boekhouden voor ZZP en VOF

Paperdork is een unieke combinatie van een innovatief boekhoudprogramma voor ZZP en VOF en cijferbaas. Met onze app scan je bonnetjes gemakkelijk in en stel je jouw eigen doelen. Jouw cijferbaas zorgt ervoor dat de boekhouding piekfijn in orde is en verstuurt je aangiftes. Én je kunt er terecht voor onbeperkt vragen en advies. Geen uurtje factuurtje, gewoon een vaste prijs per jaar.

Mobiele App

Onze mobiele app helpt je om je bonnetjes super snel en gemakkelijk in te scannen. De tekst wordt automatisch herkend, dus jij hoeft alleen nog maar te controleren. Zo is je administratie bijhouden peanuts!

Hi! Maak kennis met je nieuwe cijferbaas die je vanaf nu helpt bij alles rondom boekhouding.

Scan via de mobiele app al je bonnetjes in, die automatisch worden omgevormd naar tekst. Easy peasy!

In de webapp stel je je eigen doelen op, genereer je facturen en check je de stand van zaken. Still going strong!

Je cijferbaas zorgt ervoor dat alles piekfijn in orde is. Je krijgt onbeperkt advies en antwoord op al je vragen.

Maak je vooral niet druk om je inkomstenbelasting en btw-aangiftes. Ook dat regelen wij! 🙂

Het Paperdork boekhoudprogramma

Je administratie doen vanaf de bank, het café of in de trein? Paperdork werkt met een innovatieve tool waarmee jij je administratie nog gemakkelijker bij kunt houden. Daarnaast heeft jouw cijferbaas ook meteen de laatste update van jouw onderneming!

Scan je bonnetjes in

Met onze app scan je razendsnel al je bonnetjes in. De tekst wordt automatisch herkend en jij hoeft het alleen nog maar te controleren!

Genereer facturen

Met Paperdork genereer je eenvoudig professionele facturen met jouw eigen logo.

Track je to do's

Wij helpen je herinneren aan belangrijke taken en reminders rondom je administratie, maar er is natuurlijk ook ruimte voor je eigen to do's!

Stel je eigen doelen

Alleen jij weet wanneer jouw onderneming goed op weg is, en daarom stel je in onze app jouw eigen doelen vast.

Monitor je resultaten

Het dashboard geeft jou inzicht in je resultaten. Monitor dagelijks hoe jouw bedrijf ervoor staat.

Feedback van je cijferbaas

Foutje gemaakt? Je cijferbaas kijkt met je mee, en geeft je feedback en advies. En daar leer ook jij weer van!

ZZP boekhouding app | Paperdork

ZZP

750
Een compleet online boekhoudprogramma voor ZZPers, inclusief vaste cijferbaas voor al je vragen en aangiftes. De prijs geldt per kalenderjaar. Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

VOF

900
Een compleet online boekhoudprogramma voor de gehele VOF, inclusief vaste cijferbaas voor al je vragen en aangiftes. De prijs geldt voor 2 vennoten per kalenderjaar. Extra vennoot: + €175.

Klant worden of meer informatie?

Onze cijferbazen leggen je ons concept heel graag nog eens persoonlijk uit. En we zijn ook super benieuwd wie jij bent! Laat je je e-mailadres of telefoonnummer achter? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. En natuurlijk is dat geheel vrijblijvend. Zien we je snel? 🙂

  play_circle_outline

  Vivian Schroën
  Vivian Schroën
  03/11/2023
  Nooit meer gedoe. Aangiftes worden lekker voor me gedaan, alle uitgaven zijn in een paar seconden in de app gezet (en worden gecontroleerd, dus het gaat nooit fout) en ik krijg altijd snel reactie van mijn cijferbaas/boekhouder als ik vragen heb.
  Matilda Mijatovic
  Matilda Mijatovic
  02/11/2023
  Ik ben heel erg tevreden en blij met de service van Paperdork. En met alle nieuwe ontwikkelingen lukt het me om mijn administratie steeds sneller rond te krijgen. Ik begin het bijna leuk te vinden ;-) Daarnaast leer ik ook veel doordat ze de tijd nemen om uit te leggen waarom iets niet klopt bijv. Ik kan het echt iedereen aanraden!
  Tonny Van der Starre
  Tonny Van der Starre
  02/11/2023
  Starten als ondernemer is superleuk, zeker als je daarvoor de top-dorkies van Paperdork inschakelt. Het is voor mij de perfecte manier van boekhouden; snel, overzichtelijk en volledig. Alles wat je nodig hebt staat in een hele mooie online omgeving. Je hebt je eigen professionele cijferbaas die er altijd voor je is en met je meedenkt. Het beste is gewoon om op de website even de demo aan te vragen. Dan weet je precies waarom werken met Paperdork een feestje is.
  By Lizette
  By Lizette
  02/11/2023
  Heel blij met Paperdork. Administratie wordt zo een fluitje van een cent.
  Maaike van Vliet
  Maaike van Vliet
  02/11/2023
  Sinds begin vorig jaar klant bij Paperdork en nog steeds heel blij met die stap! Ontzettend fijne service, reageren snel en geen vraag is te gek. Ik vind het vooral heel fijn dat ik zelf goed inzicht in m'n boekhouding houd door het zelf bij te houden, maar dat het wel direct achter de schermen gecontroleerd word of het allemaal goed gaat. Ik heb Paperdork al meerdere malen aangeraden aan mede-ondernemers!
  Yvonne Schmitz
  Yvonne Schmitz
  02/11/2023
  Wat een verademing….. geen geworstel met codes aanmaken voor klanten, diensten, producten en kostencategorieën, maar in gewone taal. Offertes in je huisstijl, met 1 klik facturen, een fantastisch dashboard waarmee je in 1 oogopslag een goed overzicht hebt van niet alleen je omzet en winst, maar ook je kosten. Facturen en bonnetjes super simpel uploaden. Het wordt gewoon leuk om je administratie te doen! En kers op de taart: ze doen je btw IB aangifte en hebben een mega klantvriendelijke en razendsnelle support. Ik ben fan!
  Nadia Bozic
  Nadia Bozic
  02/11/2023
  Erg blij met Paperdork! Overzichtelijk systeem, fijne communicatie met m’n ‘cijferbaas’ en nèt dat beetje meer wat je verwacht van een boekhouder. Aanrader!
  Claudia Dermois
  Claudia Dermois
  02/11/2023
  Enorm blij met Paperdork als mijn nieuwe boekhouder/programma! Ik kan met al mijn vragen terecht en het systeem werkt vlekkeloos. Echt een aanrader!

  Laatste blogs

  Wil je meer weten over boekhouding, belasting, ondernemen of ben je benieuwd naar onze avonturen? Volg onze laatste blogs!