Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Beheer je inkomsten en uitgaven met het kasboek

Paperdork is een innovatief boekhoudprogramma mét de persoonlijke hulp van een cijferbaas. De moderne app, beschikbaar in je browser en voor je mobiele telefoon, is ontworpen volgens het ‘keep it simple & clean’ principe. Een heel eenvoudig boekhoudprogramma om mee te werken dus! En nee, je hoeft niet in te leveren op functionaliteit. Op deze pagina vertellen we meer over het kasboek. In het kasboek kun je jouw inkomsten en uitgaven bijhouden.

Waarvoor is het kasboek in Paperdork?

Het kasboek is misschien wel het belangrijkste onderdeel voor jou van boekhoudprogramma Paperdork. In je kasboek houd je namelijk al je inkomsten en uitgaven bij. Eigenlijk is het dus de basis van jouw administratie. Op basis van het kasboek worden ook je aangiftes opgesteld. Het is dus belangrijk dat deze altijd compleet is voordat de aangiftes worden gedaan. Het fijne is: je hoeft in Paperdork dus echt alleen je zakelijke inkomsten en uitgaven bij te houden. Keer je jezelf salaris uit? Doe je een betaling aan de Belastingdienst? Dan hoef je deze zogenaamde privéonttrekkingen niet te verwerken. Scheelt weer tijd!

Urenregistratie | Uren schrijven | Urencriterium | Boekhoudprogramma Paperdork

Inkomsten en uitgaven toevoegen in Paperdork

Het kasboek is bedoeld om je zakelijke inkomsten en uitgaven in bij te houden. De basis daarvoor is altijd een bon of factuur. Dat is je bewijs voor de Belastingdienst, en deze bevat de belangrijkste informatie voor je kasboek.

Inkomsten toevoegen

Bij het toevoegen van inkomsten heb je twee keuzes: een bestaande factuur uploaden of een factuur maken met Paperdork. Je kunt via Paperdork super makkelijk en snel facturen genereren inclusief betaallinks. Het fijne is: je hebt niet alleen in een mum van tijd een professionele factuur gemaakt, deze staat ook meteen in je administratie. Maar werk je (liever) met externe facturen? Dan kan dat dus ook!

Uitgaven toevoegen

Voor het toevoegen van je uitgaven is ons scan & herken algoritme je grootste vriend. Je maakt een foto van de bon (mobiele app) of upload het factuurbestand, en de automatische beeldherkenning doet grotendeels het werk. In een paar seconden wordt er geprobeerd om zoveel mogelijk gegevens van de bon uit te lezen. Jij hoeft dit dus alleen nog maar te controleren en aan te vullen. Ook je uitgaven staan dus binnen no-time in je kasboek.

Controles & feedback van jouw cijferbaas

Zoals gezegd is het kasboek dus erg belangrijk omdat het de basis is voor je aangiftes. En een foutje is natuurlijk snel gemaakt, helemaal als je (nog) niet zo bekend bent met alle belastingregels. Gelukkig heb je bij Paperdork altijd nog een eigen cijferbaas die je transacties in het kasboek controleert. Zien we een foutje? Hebben we nog een tip of advies? Dan zul je vanzelf opmerkingen ontdekken in het kasboek. Op die manier zorgen we er gezamenlijk voor dat je administratie klopt vóórdat we je aangiftes doen.

Bekijk de andere functionaliteiten

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Een (persoonlijke) demo?

Wil je graag een demo van het boekhoudprogramma? Dat kan! Je kunt een afspraak maken met een van onze cijferbazen om kennis te maken, waarbij we je meteen een persoonlijke rondleiding geven door het systeem. Wil je liever zelf de demo bekijken? Dat mag ook. Klik op onderstaande button om de demo in te plannen.